پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

لزوم تدوین تاریخ شفاهی و کتبی دفاع مقدس

فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش گفت: باید علاوه بر تدوین تاریخ شفاهی دفاع مقدس، تاریخ کتبی آن نیز گردآوری شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر سرتیپ حبیب بقایی فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش در بازدید از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ارتباط با نقش نیروی هوایی در هشت سال دفاع مقدس گفت: نیروی هوایی در دوران هشت سال دفاع مقدس هم در حوزه آفند و هم در حوزه پدافند خدمات بسیار ارزشمندی ارائه داده است.

 

وی افزود: نیروی هوایی ارتش از همان ابتدای آغاز جنگ تحمیلی، به درستی نقش خود را انجام داد و تا پایان دفاع مقدس به وظیفه بسیار مهم و حساسی که داشت اهتمام ورزید و تکلیف خود را به درستی انجام داد.

 

امیر سرتیپ بقایی با اشاره به ماموریت‌های نیروی هوایی در دوران دفاع مقدس ادامه داد: نهاجا علاوه بر دفاع از صنایع بزرگ مثل پتروشیمی، پالایشگاه و پایگاه ها، عملیات مختلف را در مناطق جنگی هم انجام می‌داد.

 

این پیشکسوت نظامی با بیان اینکه نیروی هوایی ارتش مامور و مسئول پشتیبانی از همه نیرو‌ها بود، گفت: در آغاز حمله رژیم بعث به ایران در پایگاه دوم شکاری تبریز خدمت می‌کردم، در همان آغاز توانستیم به پایگاه موصل حمله کنیم. در این حمله ۱۶۰ بمب به داخل آن پایگاه برخورد کرد و باعث شد این پایگاه از رده خارج شده و به طور کامل منهدم شود.

 

امیر سرتیپ بقایی ادامه داد: اسناد مهمی در خصوص دفاع مقدس وجود دارد که باید جمع آوری شود و در معرض دید عموم قرار گیرد تا افراد بیشتری به افتخارات نیروی هوایی در جریان هشت سال دفاع مقدس پی ببرند.

 

فرمانده اسبق نهاجا با بیان اینکه خاطرات جنگ نباید تنها در ذهن‌ها مانده شود گفت: باید خاطرات جنگ را روی کاغذ بیاوریم و در اختیار عموم بگذاریم تا حقیقت جنگ را به درستی بخوانند. علاوه بر تاریخ شفاهی جنگ باید به تاریخ کتبی هم پرداخته شود./ باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار